Hanhvalpe til salg

DK FTCh Springerdale Bally Cullane (Jill) har den 8. februar født 8 fine hvalpe, 2 tæver og 6 hanhunde. Det blev ikke helt som dyrlægen havde forudset til 9 hvalpe og heller ikke helt som vi havde ønsket os mht. kønsfordelingen. Der er af en eller anden årsag større rift om tæver end hanhunde. Vi kunne således have solgt hele kuldet, hvis de alle havde været tæver. Kønsfordelingen betyder, at vi har 2 hanhunde i "overskud". Hvalpene er afhentningsklare fra den 4. april.

Jill er en meget stabilt performende tæve og har opnået 17 vinderplaceringer på vinderklasse markprøver. Jill er parret med DK FTCh Blackmoor Luke. Du kan læse mere om Jill under dette link

Blackmoor Luke er ligeledes en meget stabil i sine præstationer, han har 8 vinderplaceringer i vinderklasse og vandt det danske mesterskab i 2022, fik en 2. vinder i 2023 og en 3. vinder i 2021, ligeledes på det danske mesterskab. Luke er en middelstor hanhund.

Hvis en hanhund efter dette spændende kuld kunne have din interesse, så skynd dig at skriv eller ring.


Hvalpeplaner

Jill er i december 2023 blevet parret med FTCh Blackmoor Luke. Luke vandt det danske mesterskab i 2022 og blev nr. 2 på det danske Mesterskab i 2023. Vi forventer, at hvalpene fødes medio februar 2024. Dyrlægen har forudset 9 hvalpe, så alt afhængig af kønsfordelingen kan der muligvis være en hvalp eller to i overskud. Kunne en hvalp efter dette spændende kuld, have din interesse, er du velkommen til at ringe eller skrive en mail.